Sjove billege at lave under kuristkørsel

Sjove billege at lave under kuristkørsel

Det er kun herligt, at man kan bestille turistkørsel fra forskellige firmaer, når man skal køre langt, så man både har bedre plads, kan komme på lokum og hygge sig med hinanden, mens andre tager sig af det med at køre bussen for eksempel.

Et sted at hyre turistkørsel fra kunne være her: http://fjerritslev-busserne.dk/

Det gør som sagt, at man kan bruge turen til at komme hinanden ved, planlægge og ellers bare lære hverandre at kende.

En god metode til at gøre dette på, om man så kender hinanden eller ej, er at lave nogle af de lidt mere gammeldags-billege, som man måske kender fra ferieturen som lille i bilen, inden elektronikken inficerede feriemiljøet.

Hvis du lige skal være ærlig, så er de lege jo faktisk ikke så kedelige, når det kommer til stykket, man har bare lært sig selv, at det er sjovere at sidde med telefoner, computeren, bærbart-TV og så videre, så man bliver underholdt end at finde på underholdningen selv.

Der er altså noget ved, at man selv bliver sat til at være kreativ og tænke nogle ting op og frem, som gør, at man selv skal overveje, modificere, tilpasse og så videre med disse lege, så man får nogle, der er meget specifikke.

Det vil vi komme med nogle eksempler på her, og kan du ikke lige se det morsomme i alle legene, så er det heldige jo, at du bare kan være blandt dem, blande eller tilpasse dem, så du har din egen leg.

Du kender det klassiske gæt og grimasser, men har du overvejet den variant, hvor man “tegner” med en finger på ryggen af en anden, og så skal vedkommende gætte, hvad det er?

Det er en afart af den klassiske leg.

En leg, der er god på ture i udlandet, er at notere sig udenlandske nummerplader.

Så kan man lave konkurrencer med, hvem der først spotter ti hollandske biler, og vedkommende med flest biler på ens “spilleplade” til slut har vundet.