Nye vinduer til huset? Find dem online

Nye vinduer til huset? Find dem online

Trænger huset til at få skiftet de gamle, tærede vinduer ud – eller skal du have sat et helt nyt vindue i, hvor der intet var før? Så bør du først og fremmest overveje, hvilken type vindue som passer bedst til husets stil – og selvfølgelig også til din individuelle smag.

Et smukt, gammeldags bondehus vindue med de klassiske små ruder i inddelte fag vil for eksempel se lidt underligt ud, hvis det er placeret i en moderne funkis bungalow eller et nyere parcelhus. Og omvendt vil store panorama ruder typiske være vældig malplacerede i en romantisk husmands bolig som er flere hundrede år gammel. Nye vinduer bør så vidt muligt passe til huset, og bidrage til dettes overordnede udtryk.

Hvordan vælger jeg de bedste vinduer til mit hus?

Står du som nybagt husejer og skal skifte samtlige vinduer ud, bør du som oven for nævnt tage stilling til den stil, du ønsker at underbygge med de nye vinduer. Du skal også overveje, hvor megen tid og energi, du ønsker at bruge på vedligeholdelse af vinduer og vinduesrammer på den lange bane. Træværk kræver generelt mere pleje end metal eller plastik, da den ydre del af vinduerne er udsat for alskens vejrlig – og især de danske, som både indbefatter skarp sol, bidende frost, silende regn og kraftig blæst, kan være noget af en prøvelse for vinduesrammer fremstillet af træ.

Dernæst bør du se efter vinduer, som har den optimale isolerings evne. Dette gælder både lyd og varme. Med moderne vinduer, som isolerer perfekt, slipper du for generende støj – og du kan samtidig se frem til at spare en ordentlig sjat på varmeregningen, da isolerende vinduer modvirker varmespild.

Find dine nye vinduer online hos Sparvinduer

Du kan med fordel gå på opdagelse i det store udvalg af vinduer i alle typer og størrelser, som du finder på sparvinduer.dk