Label M – naturlig hårpleje og styling

Label M – naturlig hårpleje og styling

Hvis du hører til dem, som lægger vægt på naturligt baseret hår, ansigts og krops pleje, bør du ikke gå på kompromis med hverken kosmetik og makeup eller med hårpleje og styling. Kunstige tilsætningsstoffer kan virke allergi fremkaldende og forstyrrende på kroppens hormonelle balance. Derfor er det en god idé at være kritisk over for de produkter, vi til hverdag bruger til vask, pleje og styling af håret.

Shampoo fra Label M

Label M shampoo er kendetegnet derved, at de enkelte produkter er tilpasset individuelle hår- og hovedbunds typer. Dertil kommer, at shampoo fra Label M er fremstillet på fortrinsvis naturlige produkter, således at de er skånsomme mod hud og hår. Du kan trygt bruge Label M shampoo uden at skulle bekymre dig om udtørring, udslæt eller allergiske reaktioner.

Har du sart hovedbund, kan du for eksempel bruge Label M Treatment Shampoo, som er en let shampoo dtil daglig brug. Label M Treatment Shampoo behandler dit hår og din hovedbund med soja og hvede proteiner for at give styrke, fugt og glans. Det eksklusive og unikke Enviroshield Complex beskytter samtidig håret imod varme fra styling apparater så som hårtørrer, krøllejern og glattejern samt UV stråler fra solen.

Hårpleje fra Label M

Ud over shampoo til vask af håret, er Label M også leveringsdygtige i særdeles lækre pleje produkter, som anvendes med det formål at styrke, reparere og beskytte håret. Tjek for eksempel den lækre Label M Honey & Oat Treatment Mask – en let hårmaske til behandling af synligt tørt og dehydreret hår. De blødgørende og fugtgivende ingredienser i det eksklusive Hydra-5 kompleks – baseret på udtræk og emulsion af honning og havre – fungerer på én gang beskyttende og fugt regulerende. Masken styrker de enkelte hårstrå indefra og gør håret blødt og skinnende med en fantastisk duft.

Find de lækre Label M produkter på smukkere.dk