dør

Kombiner dine døre med fastkarmvinduer

Kombiner dine døre med fastkarmvinduer

advertorial

Skal du have udskiftet en eller flere af dine yderdøre, er der flere ting, du med fordel kan overveje. En af dem er om dørene skal have en anden størrelse, end de har på nuværende tidspunkt. Du vil få mere lys ind i dit hjem, hvis de er større og samtidig har glas i.

Det er også en god ide at få sidelys. Jo mere lys der er ved dine døre, jo mindre attraktiv er dit hjem for tyve. De foretrækker hjem, hvor der ikke er lys Du kan se flere eksempler på døre med sidelys på klarwindows.co.uk.

dør

Mindre varmeregning betaler for dine døre

Nye døre er som udgangspunkt ikke billige, men i virkeligheden kan du få dem betalt via din varmeregning. Jo bedre din bolig er isoleret, jo mindre vil din varmeregning være. Derfor kan det godt betale sig at få sine døre og vinduer udskiftet, hvis de er gamle og ikke holder på varmen. Du vil få et bedre hus, som er varmere at være i om vinteren. 

Det er dog vigtigt at du husker at dit hjem skal udluftes, flere gange om dagen. Du skal sørge for at der er gennemtræk mindst to gange dagligt i 5-10 minutter. Det kan virke selvmodsigende, men jo bedre din bolig er isoleret, jo svære er det for den selv at udskifte luften. Bliver luften ikke udskiftet vil du få fugt og i værste tilfælde skimmelsvamp.

Det er også en god ide at undersøge dine vinduer med jævne mellemrum. Det vil sørge for at din varmeregning forbliver lav, samtidig med at de holder længere. Du skal undersøge dine vinduers fuger og er der huller, skal du udskifte dem. Det er samtidig en god ide at give hængslerne olie. Det sikre at vinduerne og dine døre lukker tæt, så de holder længere.