renovering af ventilation

Hvornår bør man få renoveret eller etableret nyt ventilationssystem

Hvornår bør man få renoveret eller etableret nyt ventilationssystem

advertorial

Det kan være en god ide at få udskiftet eller renoveret sit ventilations system, da det er afgørende for ens helbred samt ens præstationsevne. Ventilationen er dog ikke lige god alle steder, og især kan der forekomme dårlig ventilation i gamle bygninger.

Det er op til dig om at investere i et ny anlæg, men såvel som gamle bygninger kan nye bygninger også have problemer med ventilationen.

Læs med i tråden her for at få mere af vide.

renovering af ventilation

Steder der ofte har brug for en renovering

Det er typisk gamle skole, kontorer og kontor intuitioner fra før 1960 som kan have særlige bygningsmæssige kvaliteter. De gamle bygninger har ofte svært ved at leve op til nutidens krav omkring ventilation. Hvis der for eksempel er mange elever i et klasseværelse så kan det i nogen tilfælde være svært at klare sig udelukkende med naturlig udluftning.

Hvis lokalet også er fyldt med computere, giver det en højere koncentration af CO2, hvor det så kan være en indikator for at man bør få et ordentligt ventilationssystem. Det kan give problemer med hovedpine og irriteret slimhinder. Men det kan også være helt nye bygninger som har behov for et ordentligt ventilationssystem, her ses det ofte at det er systemet som ikke er vedligeholdt eller indstillet korrekt.

Tegn på dårlig luftkvalitet

Der kan være diverse tegn på en dårlig luftkvalitet i rummet:

– Luften er tung og tæt

– Når man indtræder i lokalet er der en kraftig duns

– Det bliver hurtigt varmt i lokalet

– Ventilations systemet støjer

– Hovedpine og træthed

Fiks problemet

Man kan henvende sig til diverse firmaer for at få en renovering af ventilation eller en hel udskiftning. Man kan gøre det ved at lave en let internetsøgning, eller spørge folk man kender i sin omgangskreds. Brug din fortrukne søgemaskine og søg efter dine behov.