apotek

Hvilke forventninger kan du have til dit apotek?

Hvilke forventninger kan du have til dit apotek?

Har du egentlig stillet dig selv spørgsmålet om, hvad du kan forvente af dit lokale apotek? Hvis dit svar er nej, så er der ekstra god grund til at læse videre. 

Hvad kan forventes af dit lokale apotek? 

Mød faguddannede medarbejdere

Når du træder ind på dit lokale apotek, kan du forvente, at du kun møder faguddannede medarbejdere. Det betyder også, at du kommer i ekstra gode hænder, uanset om du skal købe receptmedicin, håndkøbsmedicin, cremer eller andet. 

Få rådgivning af apotekets personale 

En anden ting du kan forvente af dit apotek er, at du kan få god rådgivning. Det er uanset, om det gælder brugen af receptmedicin, håndkøbsmedicin eller du måske skal have hjælp til at finde et produkt til eksem, hostesaft eller lignende. Personalet er nemlig i stand til at hjælpe lige netop dig, så du får præcis den individuelle rådgivning, du har brug for. 

Du kan deltage i arrangementer som apoteket afholder 

Visse apoteker er gode til at holde løbende arrangementer. Det kan være i emner som diabetes, hudpleje, blodtryk eller lignende. Hvis du derfor har et emne, du gerne vil blive endnu klogere på, så er der ekstra god grund til at melde dig til apotekets arrangementer. 

Der kan være mulighed for at bestille online

Flere og flere apoteker er kommet online. Det vil sige, at der kan være mulighed for, at du kan bestille din medicin her, eller andre apoteksvarer selvfølgelig. Det kan være ekstra belejligt, hvis du har svært ved at besøge apoteket, eller hvis du bare tænker, det kan gøre din hverdag nemmere. 

Som du nok allerede kan fornemme ud fra artiklen, så er der flere ting, du kan forvente at dit lokale apotek. Der er derfor også ekstra god grund til at tage forbi dem, når muligheden byder sig. Det gælder naturligvis også her: https://lyngby.apotekeren.dk/.