Gør drømmen om en ny bil til virkelighed med et bil lån

Gør drømmen om en ny bil til virkelighed med et bil lån

Er din gamle familiebil brudt sammen – og er du og resten af din familie dybt afhængige af at have en velfungerende bil til hverdagens gøremål? Så bør du overveje at investere i en fabriksny bil i stedet for at bruge penge på en brugt bil. Med en brugt bil, som har flere år og kilometer bag sig, risikerer du nemlig inden for meget kort tid at stå i en lignende situation. Og det er en rigtig skidt idé at kompromittere familiens tryghed og sikkerhed for at spare penge.

Få en bedre økonomi og en større tryghed med en ny bil

Du kan med en ny bil faktisk opleve, at den – selv om den er dyr i anskaffelse – faktisk kan spare dig for en del udgifter på den lange bane. En ny bil skal for eksempel ikke nær så ofte på værksted som en bil af ældre dato, idet de enkelte dele af den nye bil ikke er slidte og klar til udskiftning eller reparation. Sandsynligheden for, at en ny bil bryder sammen, er betydeligt mindre end sandsynligheden for at en gammel bil gør det. Og så er nyere biler generelt mere energi effektive, hvilket betyder, at de udnytter det tilførte brændstof langt mere optimalt end ældre biler med slidte motorer.

Du vil kunne se et fald i dine udgifter til benzin eller diesel, hvilket er godt for din økonomi, og samtidig sundt for miljøet. Med en ny bil har du tilmed mulighed for at vælge en bil, som kører på elektricitet eller brint, eller en såkaldt hybrid bil, som ikke udleder sundheds skadelige partikler i samme grad som en gammel bil med en konventionel benzin eller diesel motor.

Lån penge til bil hos Ikano Bank

Mangler du finanserne til en ny bil, kan du hos Ikano Bank ansøge om et bil lån uden udbetaling. Se hvordan på ikanobank.dk